14 februari 2011

Alla ♥ dag

men idag har jag och min kära man även varit förlovad i 7 år ♥ Underbart!

Idag är jag lite sliten, var ju iväg till Göteborg i helgen vilket innebar en bilresa ner i riktigt busväder så det tog liite för lång tid i mina ögon, men fram kom vi. Och en lång resa med idel snöstick i ögonen blev istället en väldigt mysig helg. 
När vi kom ner så hade vi inget annan planerat än att bara vara med M.s föräldrar och komma lite till ro. På lördagen blev det lite mer fartfyllt, playdate med 6 mammor, 2 pappor, 6 2½-åringar och 3 småttingar, woohoo! Det blir ju aningens mycket liv och rörelse och inte så mycket sitta och sippa kaffe/te och smaska kaka direkt, men kul har vi och ungarna med för den delen. När det väl var dags att åka hem till M.s föräldrar igen så väntade nästa galej, ungarnas två kusiner, Isak och Williot, väntade spänt på att Alva och Viggo skulle komma. Och sen var det full fart där också till strax innan kl 20.
Igår packade vi ihop oss relativt tidigt och hemresan gick mycket smidigare med härligt solsken hela vägen hem.

Nätterna med Viggo gick jättebra även borta! Han vaknade 1 gång varje natt vid 2-tiden och fick då välling. Gissar att han blev hungrig redan vid den tiden då det slarvades lite med maten på dagarna.

Inga kommentarer: