30 november 2010

Viggo 7 månader

Lilleman växer och växer, idag är han hela 7 månader. Han är vår lilla solstråle, skiner upp så fort man pratar med honom. Charmar sin omgivning på nolltid, han är helt enkelt redan en liten casanova.

Kan: Sitta ordentligt, även om han tippar lätt så fort han blir ivrig med att hugga i sina leksaker. Gå snabbt i sin gåstol och gärna köra på 2, 4 och 6 fötter. Går även jättefint när mamma eller pappa håller i händerna.

Äter: För mycket mammas mjölk, kan ha med förkylningen han åkte på, nu äter han inte ens en halv dl. Frustrerande för mamma som hade hoppats ta bort minst ett mål amning vid detta laget.

Sover: Fortfarande 2 ggr, men är fortfarande lik syrran med att sömn bara är viktigt när han är dötrött och ögonen går i kors!

Pratar: Bluddrar på, helst med alla även sig själv. Är han på rätt humör kan det vara långa monologer med det som är i närheten.

Vill: Inte vara still en sekund. Det ska stås när det sitts och det ska sittas när det stås. Ligga på mage när det sitts och sitta när det liggs ner. Att äta mammas sladdar till datorn är väldans lockande, iallafall att dra i dem så att datorn närmar sig bordskanten fort, fort. Mamma får väl hänga med lite helt enkelt.

Skrattar åt: Bus, bus och åter bus. Tittut och BU! är himmelskt roligt då kommer det högsta skrattet på en gång.

Klädstorlek: 74 sitter bäst nu, men några 68:or hänger med och mamma har även krängt på strl 80 också.

Inga kommentarer: