30 juli 2010

3 månader

Idag blir Viggo 3 månader gammal! Tiden har gått så fort och jag fattar inte att han inte är min lilla sovande nyföding längre.. Han är pigg och alert och oftast väldigt enkel att ha att göra med. Väldigt lik sin storasyster i samma ålder, det ska hända saker, väldigt farligt att bara sitta still i soffan, man måste ju gå omkring, då är man nöjd.

Kan: Följa oss med blicken på längre avstånd. Resa huvudet i magläge, och hålla det uppe en kort stund. Slå till åsnan i gymmet om han kämpar lite.

Äter: Mammas mjölk

Sover: Dagen är det ingen rutin på, sover dåligt hemma, då blir det en kvart här och en kvart där. En timme som längst då och då. Är vi ute med vagnen är det gott att sova mycket, då är det oftast inga problem. Somnar för natten i mammas eller pappas famn mellan kl 19-20.30 beroende på hur mycket det har sovits på dagen. Sover sen i sin hårdlift ute hos mamma och pappa tills de går och lägger sig då får han följa med och sova i stora sängen. Äter oftast 1 gång på natten och sen vid 6-tiden på morgonen.

Pratar: Litegrann fram tills idag! I morse lossnade det ordentligt då han helt plötsligt började berätta sin livs historia för mamma, jättemysigt! Innan har han helst pratflörtat med kaninen som spelar musik över skötbordet, det är en snygging det.

Vill: Vara med överallt, lite action ska det vara för att man ska vara nöjd. Snutta på händerna och allt som kommer nära munnen. Mysa mycket. Att iaktta vilda storasyster är riktigt intressant också.

Skrattar åt: Återigen kaninen, det är en goding det alltså! Mamma och pappa kan ju vara roliga också.

Klädstorlek: 56 är på sluttampen nu, mestadels 62 men 68 är nyligen påbörjat också.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Grattis Viggo! Du är verkligen jättesöt! :-)

Jessica sa...

Söta och snälla lilla Viggo :) Grattis lillpöjken.