17 juli 2010

Två kalas...

men mycket mer än så. Alva var ju feberfri förra söndagen så att hon och pappa M. kunde följa med på vårt gemensamma 2-årskalas ändå, roligt att få ha med dem också! Alva var lite laidback då hon fortfarande återhämtade sig från att vara sjuk, så de andra vildingarna fick stå för buset istället.
Idag har vi också varit på kalas. Jennie, en av favvomammorna, firade att det var 30 år sedan hon kom skrikandes (tror jag) till världen. Väldigt trevligt, öppet hus, mååånga barn, korv med bröd, bullar, tårta och saft. Vad behövs väl mer för ett lyckat kalas? Ellie och jag som fixade present från oss övriga i favvomamma-gänget hade ju totalt missat orkidétemat så vi stod ut från mängden med våra snittblommor och presentkort. Jag har nog faktiskt aldrig sett så många orkidéer samlat förut om man bortser från blomsteraffärerna då..

Idag har jag även inhandlat fler flyttlådor, så nu är det bara att hugga tag i packandet igen. Just nu är vi mest fundersamma om allt vi har kvar att flytta upp kommer att gå in i en släpkärra.. Hur mycket kan man egentligen samla på sig? Och hur mycket kan egentligen gömma sig i ett skåp?
Svar: J*gt mycket!

Inga kommentarer: