29 juli 2010

Favorit...

i repris! Även denna sommar tog vi oss till Borås djurpark men istället för att åka med M.s föräldrar tog vi sällskap med hans bror med familj istället. En härlig dag full med skratt, skrik, tårar, gnäll och godsaker. Alva var dock inte lika impad av djuren igår som hon var förra sommaren, blev lite förvånad då hon är efter katterna här hemma hela tiden och och pekar på både hundar och fåglar när vi är ute. M. och jag var totalt möra på kvällen och det gjordes inte många ansträngningar att lyfta rumpan från soffan.
Idag kom Jessica och Tobbe på fika, Jessica stannade även på middag. Det var sista gången vi träffade dem innan vi flyttar. Det börjar bli så verkligt nu... Även om jag fortfarande är kluven angående flytten så vill jag ha det gjort nu, det är inte roligt alls att bo i ett nedpackat hem, väggar som gapar tomma, bord och bänkar är helt kala och man äter på plasttallrikar. Just nu önskar jag faktiskt att flytten var nu på lördag!

Viggo softade mest hela tiden i djurparken...

1 kommentar:

Jessica sa...

Isch, nu när du skriver så så känns det jättekonstigt att det var sista gången vi sågs. Hade vi varit hemma nästa vecka så hade vi setts mer. Semestertider. Suck. Kändes inte alls som om ni skulle flytta bort när vi sa hejdå. Fast nu känns det konstigt.

Allt kommer bli hur bra som helst när ni väl kommer upp. I promise! :) KRAM