24 juli 2010

Mysig dag

Idag tog vi oss en paus i packandet, vilket var jätteskönt! Vi segade lite fram till lunch för att sedan packa in ungarna med tillbehör i bilen och åka till Delsjön.
Tanken var att springa lite i backarna och busa runt träden, men Alva valde att gunga och sen lockade tydligen vattnet också även om det var lite kallare idag. Vi hade ju inte tagit med oss några badkläder så det blev att strippa Alva naken och så fick vi torka henne med en jacka vi hade med oss, haha, man tager vad man haver! Lite ledset blev det när hon snubblade till därute i vattnet så hon tog ett störtdyk under ytan, hehe.
Förutom att gunga och bada så tittade vi på kanadagäss och på ett gigantiskt sällskap japaner som grillade korv.Sen gick vi till kaffestugan Lyckan och åt våfflor och vaniljkaka, tittade på getterna som Alva blev livrädd för när de blev lite framfusiga, då var kaninerna bättre...
Viggo sov i stort sett hela tiden förutom en amningspaus, jag längtar verkligen tills nästa sommar när vi har två vildar att underhålla!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Åh så mysigt! :-) Jag vill också bada, titta på getter, äta våfflor och amma ;-) Haha!

Jessica sa...

Låter som en helmysig dag!
Nu är vi hemma från Kroatien igen och jag kärver en träff innan vi åker till Halmstad nästa vecka. Vi har ju en photoshoot att göra också ju :) Onsdag, torsdag, fredag. Your choice! KRAM

Therése sa...

Lina: Hihi, snart är du ju där!! Med en liten liten plutt! Och jag lovar, det är helmysigt!

Jessica: Vi får se om vi lyckas =)