01 mars 2009

Familjehelg

Nu har Alvas mormor och morfar varit på besök. De hade inte träffat vår lilla tjej sen i julas, dvs på 2 månader så de tyckte att liten hade blivit stor! Det har ju hänt väldigt mycket på den tiden i både storlek och utveckling, precis som det ska vara.
I fredags åt vi mat när de hade kommit, Alva fick gröt och amning och vi andra åt dragonkyckling. Ett recept som är så enkelt att göra och som blir j*gt gott! Så pratade vi om en massa och kollade på Let´s dance och kommenterade så som expertkommentatorer sig bör.
Lördagen tog mamma och jag Alva på en långpromenad medan pappa och M. satt hemma och planerade inför Åbytravet de skulle till på dagen. Dit fick de även med sig Alvas farfar och då tog sig hennes farmor hit. Här var det kärringatjöt för hela slanten, härligt.
På kvällen åts det falsk fläskfilé och till kaffet slank det ner lättgjord parfait med daimkross i, mumma. Ett under att lillan somnade vid halv 10 med tanke på vilket liv det var här i hemmet.
Alva fick en jättefin klänning med leggings och strumpor i bamseserien av mormor och morfar, och en lika fin och vårig klänning och body av farmor och farfar och tackar så mycket!

Inga kommentarer: