02 januari 2011

Gott nytt år ♥

I fredags skulle vi egentligen packat in oss i bilen för att fira in det nya året i de mörka skogarna i Småland hos fina Lina och hennes lilla nya familj. Men vi är lite nojiga sen ungarna hade kräkkalas här hemma innan jul, och nu hade de haft det på besök också. Även om det hade gått de obligatoriska 48 timmarna så kände vi att vi inte ville riskera ytterligare ett sånt tråkbesök.
Så istället blev vi tackade vi ja till en inbjudan att fira in året hos Marcus och Marie. Vi var 10 vuxna och 10 barn, och jag tror att ni förstår att det var en livlig fest. Det är så annorlunda att gå på fest när det bara är barnfamiljer, detta var faktiskt första gången vi var på en fest där det bara var barnfamiljer.

Vi träffades redan kl 16 där pulkaåkning stod på schemat, vi drack glögg och grillade korv som barnen skulle få äta som förrätt. Efter ett tag gick vi in och bytte till finkläderna och åt trerätters. Vi fick sitta lugnt genom förrätten iallafall, sen satt vi knappt på rumpan samtidigt jag och M. Men det var roligt och det pratades om allt från jobb till kemikalier i våtservetter.
Ungarna fick fiska i fiskdammen där de lyckades fånga varsin godispåse. Alva har faktiskt aldrig fått en godispåse, hon äter friskt av sötsaker när det serveras fika och choklad skulle hon nog gärna smaska på varje dag men hon frågar aldrig efter godis förutom när hon verkligen vet att det finns någonstans. Så hon åt nog bara en tiondel av påsen och mycket har hon gett till oss.

Vi hade ett jättebra nyår! Hoppas ni har haft ett underbart 2010 och får ett fantastiskt 2011♥

 Alva & Viggo nyårsfina

 Damsidan

Herrsidan

Inga kommentarer: