23 juni 2011





Som nästan alla nämnt innan, det är midsommarafton imorgon! Härligt! 
För oss blir det en lugnare sådan då vi tar oss till Surre med familj för att äta midsommarlunch bestående av färskpotatis, sill, lax, gräddfil, gräslök, laxtårta, västerbottenostpaj och god sallad. Icke att förglömma jordgubbstårtan, för att framåt middagstid grilla med potatisgratäng och vattenmelonsallad till det. 
Sen blir det en tidig kväll då vi ska försöka åka hemåt när det är sovdags för våra små, och kanske en glas vin här hemma i soffan sen. Surre och Henke försöker fortfarande att komma in i livet som 2-barnsföräldrar med en 3-veckors liten tjej som minsta medlem, så där behövs nog lite sömn och lugn och ro =).

Viggo har 2 små bissingar på gång igen woohoo! Denna gång är det dem som sitter däruppe. Så snart så har vi 4 små tänder som syns när han flinar upp sig, haha.

Vet ni vad jag sitter och funderar över, sen Viggo började att gå så är det många från generation äldre som säger att han är så duktig för att bara vara 13 månader, och att han är så tidig på att börja gå.
För mig är det inte ovanligt att ett barn 12-14 månader är på gång/har börjat gå. Alla Alvas vänner började gå däromkring, om inte tidigare. Är det vanligare nu för tiden att barn börjar gå vid denna tid än förr?
Och nej, jag tycker inte att Viggo är duktig för att han gick innan 13 månader, i mina ögon skulle han ha varit duktig när det än hände, 9 månader som 13 månader som 17 månader.

Inga kommentarer: