13 september 2010

Utvecklingssprång

Där är vi nu, japp, det måste vi vara. Gnälligt och jäkligt, men ändå bara en handfull av vad Alva kunde åstadkomma.
Med andra ord har jag i stort sett bara en hand att göra saker med, inte så mycket som händer då... Japp, gnälligt. Och är det inte den ena, så är det den andre och för all del, även den tredje.
Inget harmoniskt hem just nu
, nope, inte alls.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Haha! "Den tredje" måste vara Mikael!? är han också i utveckling? Haha :-) Hoppas det går över snart, det brukar det väl göra?`

smurfenlina sa...

Håll ut vännen :) känns som att de där perioderna håller i sig en evighet och sen kommer man inte ens ihåg att de existerade, tur man har bloggen ;)

saknar dej massor!!!

kram

Unknown sa...

Det tog ett tag innan jag hittade mailet du skickade! Den där mailadressen har jag inte använt på år och dar, men uppenbarligen kom jag (datorn) ihåg lösenordet, och användarnamnet var redan ifyllt. Du behöver nog uppdateras Tess ;-) Jag ska maila dig något fint någon dag så att du får rätt!

Det var en jättefin overall och jag vet precis vilken modell det var som. Var ju och tittade på Lindex i onsdags. Mönstret var fint men jag tror jag vill satsa på en röd eller en grön (eller kanske lila?) overall. Mössan var jättefin och hade jag haft en röd overall hade jag köpt den bums.
Lägg ut dem på Tradera och hoppas du får mer för dem än vad du skrev i mailet. Det var väldigt, väldigt billigt! :-)

Tack så hemskt mycket för omtanken!