10 maj 2010

Sommar kom kom

I lördags kom mamma för att hälsa på Viggo för första gången, och få krama om Alva igen såklart. Det är så härligt att se att Alva inte är så blyg längre utan till och med känner igen sin mormor och att de får umgås lite ordentligt när hon hälsar på. Fina kläder fick bägge gullungarna också!
På söndagen höll mamma, jag och barnen oss ute då M. skulle röja lite i lägenheten, gunga, rutschkana och sandgrävning stod på schemat. Alva njöt av uppmärksamheten och Viggo sussade gott i vagnen.

Idag åkte hela familjen och mötte upp bästa mammorna på en lekplats, 5 mammor, 1 pappa, 5 1½-åringar & 2 bebisar, vi blev allt ett litet gäng. Viggo och lilla Joline på 5 veckor fick varsin underbar filt från Klippans, och de snäppet större ungarna röjde på trots kall blåst. Tur att solen kikade fram då och då för att värma upp oss. Mysigt var det trots kallt väder.

Alva & mormor

Viggo sover i nya vagnen


Pappa & Alva gräver

Alva sover gott i nya vagnen
Söta Jamie gör sandsköldpaddor

3 kommentarer:

Unknown sa...

Åh så underbart söt hon är Alva! Ett riktigt litet busfrö ser hon ut att vara :-)

Jessica sa...

Hon är underbart go och öppen nu lilla Alva. Det märkte jag bara det lilla då vi lade pussel tillsammans senast. Inte alls lika skeptisk ;) Riktigt litet sött busfrö minsann!

Therése sa...

Ja, ett riktigt litet busfrö är det, och ju mer fart och jävelskap desto roligare helt enkelt :-)
Och som du säger Jessica, mycket mer framåt med de flesta än förr!
Älskade lilla unge!