15 maj 2010

Galet

Idag fick man försmak på livet som 2-barnsförälder med lite äldre barn. Alva och Viggos kusiner Isak, lite mer än 3½ år och Williot 1 år var här med sin mamma och pappa för att hälsa Viggo till världen och röja lite(!) med Alva. Haha, säger jag bara, ingen vila, ingen ro. Men man kan vila när man är gammal, härligt när ungar har energi. Men visst fasen märks det att man inte är van... Skulle vara gott med hus när våra egna barn blir lite äldre så man kan släppa ut dem på rastning i trädgården ;-).

Lina var lite nyfiken på hur det gick med vår lägenhet, så jag svarar här i inlägget :-).
Det går inte alls kan vi säga, vi kände att det bud vi fick inte motsvarade det vi ville ha ut av försäljningen, så just ni vilar den i några veckor så går vi ut med ett nytt försök sen. Lyckas det då så vill vi sikta på att flytta till den 1:a augusti och Rimforsa är ju fortfarande vårt mål.
Om det däremot inte riktigt lyckas med att få den såld efter våra önskemål, då känns det inte som att det var meningen just nu och att vi får bo kvar ett tag till. Saken är den att vi var ju redo att prova på att bo 1 år i Rimforsa men blir den tiden bara kortare och kortare innan vi kommer upp så känns det ju inte som någon idé om vi inte får testa ordentligt. Vem vet, det kanske blir att vi får stanna här nere...
Just nu är det som sagt vilande och då ägnar vi tiden åt att mysa med ungarna och åt jobbsök givetvis!

2 kommentarer:

Jessica sa...

Finns gott om folk som är glada om ni stannar! ;)

Men förstår att det hade varit skönt att testa på nu när ni har chansen med din ledighet. Jag håller tummar och tår för att allt löser sig till det bästa. Och i nuläget tror jag att det finns en mening med allt som händer. Måste bara hitta tid att få gosa med dina små snart och få fika lite. KRAM

Unknown sa...

Så tråkigt att det inte gick vägen med lägenheten. Jag vet av erfarenhet att det är otroligt jobbigt och ansträngande att ha någonting hängande över sig som är så "stort" i viss mening.
Då får vi se hur det blir framöver.
Det är nästan så att jag hoppas att det går bra med visningarna nästa gång så att ni kommer iväg en stund och får se hur det känns. Om det sedan inte känns bra så kan ni ju alltid flytta "hem" igen. Annars får ni komma och bo hos oss! Vi har snart mer än extra utrymme för allt och alla :-)