31 augusti 2011

Alla underbaraste Alva 3 år ♥

Se där, 2 veckor semester försvann ganska fort men vi hann med mycket. Titta på saker till huset, slappa lite, göra roliga saker och det allra viktigaste, att fira vår stora tjej som fyllde 3 år! Hur hamnade man där? Det var ju precis som om man fick henne i famnen som ett litet knyte som bara tittade på mig undrande om vad det var för ställe hon kommit till.

Just på Alvas födelsedag blev det knappt nå firande alls utan det blev lite sång på morgonen tillsammans med hennes present från oss, en efterlängtad 3-hjuling.. Sen blev det fullt packeri då Alva och Viggo skulle få ha helgmys med mormor medan jag och M. åkte på Ålandskryssning, en lyckad och trevlig helg btw både för oss och för skruttarna. Så Alvas kalas för släkt fick helt enkelt bli helgen innan och det var jättemysigt. Solen lyste och värmde och såpbubbelmaskinen blåste bubblor medan gästerna med presenterna kom, ett minikök från IKEA, kläder, bestick, fonder och leksaker.

Sen kalasade vi på bullens varmkorv (är det barnkalas så är det...) och sen var det självklart dags för det godaste, älsklingsbullar, pippitårta, sega solrossnittar, drömmar, chokladbiskvier med hallon och raspberry pops. En helt underbar dag som förgylldes av att barnens farmor kom redan på fredagen och myste med barnen och oss hela helgen!

 
 

Inga kommentarer: