24 maj 2009

Lördag = Olycksdag

Ordspråket "Den dagen du bestämmer dig för att skaffa barn är den dagen du bestämmer dig för att ha ditt hjärta springandes utanför din kropp" stämmer!
Igår fick Alva sig en riktig smäll i pannan av lillkatten, ett stort rivsår och en ledsen tös blev resultatet. Innan man ser var det tog om det blev ovan på huvudet, pannan eller ögat så blir man mäkta orolig. Pappa M. som var med när det hände fick nog rejäl hjärtklappning.
Dagen fortsatte i frid och fröjd tills Alva bestämmer sig för att dra tag i en lampsladd till en lampa med rejäl och tung lampfot. Vi såg inte när det hände utan det bara dunkade till och följden blev gallskrik. Då blev man också rejält rädd innan man verkligen hann undersöka så att hon inte hade fått den i huvudet.
Saken är den att Alva nu har börjat åla och därför är ju allt väldigt intressant, och helt plötsligt så är väldigt mycket farligt som vanligtvis är så harmlöst.
Kvällen avslutades med trevlig grill då M.s arbetskamrat med familj kom och hälsade på. Fläskytterfilé är jäkligt gott faktiskt, och till det vattenmelonsallad och fetaostsås..så mumma!!

Om trekvart ska jag åka och möta upp Jessica utanför Incontro där hon ska bjuda mig på brunch. Det ska bli så gott! Pappa M.och Alva får vara hemma och mysa...

1 kommentar:

Jessica sa...

Det ska bli JÄTTEGOTT!

Stackars lilltösen får se till att inte välta mer grejer när hon är hemma med pappa då ;)