05 april 2009

Kalashelg

Oj oj så fullt upp det har varit denna helg! M. fyllde hela 28 år i fredags, vilket firades med scones till frukost och en god middag på kvällen. Present från mig och Alva får vänta tills ekonomin ser bättre ut. Men självklart skulle det till att ha kalas på lördagen också, som hölls tillsammans med M.s morbror som fyller år imorgon, i Härryda. Det bjöds på tacopaj med en riktig sommarsallad och kladdkaka deluxe med rårörda hallon. Just det, ni läste rätt, jag orkade faktiskt inte med att baka en tårta... Att solen bjöd på sig lite extra var ju inte helt fel och så härligt!
Idag startade vi dagen med att åka och hälsa på lilla Noah, 6 veckor ung och så liten. Inte mindre än Alva i den åldern, men jisses vad man glömmer. Det kändes ju knappt att man tog den lille i famnen. Vår lilla fis är ju inte så stor än heller, men nu är hon verkligen inget spädbarn längre, nu är hon rätt och slätt en bebis!
Sedan blev det en snabb färd till babysimmet som inte var någon lektion idag då poolen var lite för kall, men vi fick bada på eget ansvar. Vi hoppade i en kvart när vi ändå var där, men lite tråkigt var det ju för vi kunde ju ha stannat lite längre hos familjen Blom!

Kärlek!

3 kommentarer:

Majset sa...

Va fiiina ni är! :) Puss från Majs

Kerstin sa...

Vad söta ni är =)

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Ny spännande tävling hos Tant:

http://uj76.blogspot.com/2009/04/tant-lottar-ut-ett-hemligt-paket-varde.html

Hemligt paket (värde 500kr) från Rebuz Kidz ligger i potten :)

Ha en jättebra dag!