08 september 2011

På g igen.

Förkylda är vi fortfarande, men mycket mer igång nu. Natten var ok med ett uppvak, men man är så zombie efter 4 vakennätter så man sover så hårt och det känns som om man inte sovit ändå.
Lilleman sover och Alva följde med mormor och 2 av sina kusiner på marknad så nu sitter jag här och funderar på om jag ska baka kolaformar.. Ev kommer Mari och lille Viktor en sväng senare och det kan ju vara trevligt att bjuda på något.
Annars är huvudet fullt av badrum, jisses alltså! Vi ska kolla igenom ungefär vad vi vill ha så vi vet prisklass på badrummet så att vi lånar tillräckligt. Liiiite tråkigt att stå där halvvägs igenom och pengarna är slut.

Viggo har kommit snäppet längre i sin personlighet nu tycker jag. Han har börjat visa ett mer jävlar anamma, och det var inte så lite innan... Han är mer teknisk än vad Alva var i den åldern, dvd:n har vi fått gömma då han fixar den ganska bra, han öppnar Kosmos hundbur utan problem på första försöket, pussel fixar han ganska lätt, vet dock inte vad det är för åldersgrupp på dem enkla vi har.
Däremot att prata, det skiter vi i, mamma säger vi som mest och sen har han sitt eget språk förvisso. Han har inte tålamodet när man försöker prata om var munnen sitter osv utan börjar bara busa. Intressant att se när det ska lossna.

Alvas inskolning på nya förskolan började vi med för en vecka sen, än så länge är det inga problem. Hon fick snarare raseriutbrott första dagen när vi kom och hon insåg att vi inte skulle tillbaka dit samma dag.
Denna veckan har vi inte varit än pga av förkylningarna men imorgon hoppas vi kunna gå, Viggo älskar också att vara där, han röjer totalt överallt. Tror inte att det blir några problem att skola in honom i oktober sen!

2 kommentarer:

Miss S. sa...

Fin blogg du har :)

Ragnarok sa...

Det låter riktigt bra tack för att dela