09 oktober 2008

Första daten

I fredags var jag och Alva på BVC och när vi var klara ville hon självklart äta så det var bara att sätta sig i väntrummet och amma. Men vi hade tur och fick sällskap av en tjej och hennes lille kille som är jämngammal med Alva. Han är endast 3 dagar äldre. Vi hade så trevligt så vi bestämde oss för att fika någon dag, vilket blev igår.
Vi gick till kulturhuset Kåken som ligger väldigt nära oss, det tar max 15 minuter att gå dit. Jag och Ellie hade jättetrevligt och tjötade på. Alva och Alexander sov sig igenom sin första date, men jag gissar att de tar igen det ju äldre de blir. Efter fikan tog vi oss upp till en barnaffär som ligger i närheten, så nu har Alva ett babygym och två nya pyjamasar.
Nu visar det sig att Kåken även har öppna förskolan, och på tisdagar är det för småttingar som Alva, så om hon vill och är på gott humör på tisdag så tänkte vi vandra upp dit och träffa fler mammor och bebbar. Trevligt att lära känna fler, dels för min sociala välfärd och dels för att Alva kan få träffa blivande lekkompisar!

Inga kommentarer: