14 augusti 2008

Femtondagarssammanfattning

Mycket börjar snurra i huvudet när man får en liten varning om att ens blodsocker är för högt och att skrutten i magen verkar växa för fort. Med detta menas att det kan vara graviditetsdiabetes på G och att skrutten kommer att bli för stor för en vanlig förlossning. Men lite tur i livet ska man ju ha! Ingen diabetes och skrutt är normalstor, så himla gott!
Tobbe och Jess har flyttat till en ny, fin lägenhet. M. hjälpte till med att bära, jag genom att titta på och svettades lika mycket i denna värme som de som kämpade.
Och så ett stort kors i taket! M. och jag har gjort en lång, lång lista på saker som bör göras här hemma innan skrutten kommer för att stanna och vi arbetar oss sakta men säkert framåt. Saker på denna listan är b la idéer vi har haft sen vi flyttade in för över ett år sen. Köket är nästan klart så att jag är helt nöjd med det och kan trivas med tills vi har pengar att göra om det helt, och då är det så enkla saker som att plocka om i skåpen så att saker hamnar på mer logiska platser, men även att få upp saker på väggarna och plats att ha kokböcker på mm.
Men det största korset i taket är ju...vår fondtapet i vardagsrummet. Den var vi duktiga att sätta upp när vi flyttade in, men på denna tapet är det växtslingor som vi hade tänkt att fortsätta ut på den vita väggen i form av schabloner, och nu är det gjort, det är färdigt och det blev så fint!
Ikväll ska vi äta gott på Halta Lotta med Tobbe och Jess. Blir nog alldeles lika trevligt som vanligt!

2 kommentarer:

Jessica sa...

HA! Hon gjorde det! Ska bli spännande att se ;)

Ses ikväll! Puss o kram

P.S Jag längtar till den omtalade skrutten tittar ut *haha*

Therése sa...

Haha, ja, vi kämpade som fasen, aldrig klippt så mkt tror jag =).

Längtar också tills skrutten i magen tittar ut, sniffa lite bebbe!

Ses snart, puss & kram