07 december 2011

Det lunkar på

Men det är ett rejält kaos. Jag vill bara få fint och städat och riktigt juligt, men lusten att ta tag i det försvinner helt när det är så mycket saker som vi inte kan få undan pga av renovering.
Tvättmaskin och torktumlare står i köket, tandborstar och diverse hygienartiklar på köksbänken, badrumsmaterial som tar upp plats i de 2 större garderoberna vi har och barnens alla leksaker i vardagsrummet i väntan på att få flytta in i deras nya rum. Så lägger vi till det stora tvättberget som ligger i hallen och väntar på att få köras iväg för att tvättas. Tvättberget växer snabbt då Alvas blöjor har valt att börja läcka varje natt, vilket verkligen är en jättebra tajming när man saknar tvättmaskin!

Haha, ja, kaos är det, men vi ska väl få ordning och fint någon gång också :-). Badrummet pryds med klinker as we speak och det är jättespännande att se. Bilder kommer från början till slut, jag lovar!

Barnen är just nu på förskolan och bägge 2 verkar trivas jättebra, vilket känns otroligt bra. Detta är lillemans 4:e vecka efter inskolning och det är inga ledsna miner vid lämning utan han börjar leka direkt. Det är ju extra intressant med snön också.

Sen måste jag ju också säga stort grattis till våra grannar och min gamla vän Malin och Andreas som i måndags blev mamma och pappa till 2 små gossar. Helt underbart!

Inga kommentarer: